Om konceptet

I KVR Vikar & Rekruttering prioriterer vi det hele menneske. Vi behandler hinanden, vores kunder og kandidater med samme respekt, som vi selv ønsker at blive mødt med. Vi tror på at værdier, holdninger og kemi er lige så vigtige som kompetencer, for at kunne skabe holdbare relationer mellem kandidater og virksomheder.

Vi ønsker franchisetagere der lytter, både til hinanden, for at udnytte fællesskabet og få gode råd og vigtig sparring, men også i rekrutteringssituationer, hvor vi ønsker at opnå det helt rigtige match virksomhed og medarbejder imellem. På den måde skaber vi det komplette menneske. Et menneske der tager på arbejde med samme høje motivation, som han/hun ved fyraften igen forlader virksomheden med.

KVR Vikar & Rekruttering er en 100% danskejet virksomhed specialiseret i fokus på bedste match af personaleløsninger til både det private og offentlige arbejdsmarked.

Via 3 undervisningsmoduler uddanner vi franchisetagere fra hele landet til at levere fleksible personaleløsninger til stor som lille virksomhed indenfor netop den branche som franchisetager ønsker at beskæftige sig med.

Forretningen drives efter et succesfuldt, gennemarbejdet og afprøvet koncept, som vi gerne vil dele med dig og som gør det nemt for dig at drive din egen vikar- og rekrutteringsforretning.


Arbejdsmodellen

Der er mange forskellige måde at arbejde med personaleløsninger, herunder kan du læse mere om hvad vi arbejder med, hvordan vi gør det, og hvorfor vi har valgt den tilgang.

Image

Hvad

Hvad gør vi?

Hos KVR arbejder vi hver dag med at finde det rette match mellem virksomhed og kandidat. Vi arbejder ud fra tanken om at kompetencer ikke kan stå alene til at finde det rigtige match, men at kemi, værdier og holdninger er lige så vigtigt. På tværs af KVR franchises arbejder vi, ved at lytte til hinanden og udnytte vores forskellige baggrunde og kompetencer.

Hvordan

Hvordan gør vi det?

Hos KVR har vi derfor valgt at komme ud og møde vores kunder og se arbejdspladsen med egne øjne. På den måde kan vi i vores dialog med kandidater finde det helt rigtige match. I vores fokus på det komplette menneske, behandler vi hinanden, vores kunder og kandidater med samme ordentlighed og respekt, som vi selv ønsker at blive mødt med.

Hvorfor

Hvorfor gør vi, som vi gør?

Vi tror på at glade medarbejdere er en gevinst både for kunden, der får en effektiv, stabil og loyal arbejdskraft og for medarbejderen selv, der kommer glad hjem til sin familie, og kan spille en værdifuld rolle på hjemmefronten også.