Om konceptet

KVR Vikar & Rekruttering er en 100% danskejet virksomhed specialiseret i fokus på bedste match af personaleløsninger til både det private og offentlige arbejdsmarked.

Via 3 undervisningsmoduler uddanner vi franchisetagere fra hele landet til at levere fleksible personaleløsninger til stor som lille virksomhed indenfor netop den branche som franchisetager ønsker at beskæftige sig med.

Forretningen drives efter et succesfuldt, gennemarbejdet og afprøvet koncept, som vi gerne vil dele med dig og som gør det nemt for dig at drive din egen vikar- og rekrutteringsforretning.

I KVR Vikar & Rekruttering går vi højt op i det komplette mennesker. Vi behandler hinanden, vores kunder og kandidater med samme respekt, som vi selv ønsker at blive mødt med. 
Vi ønsker franchisetagere der lytter, både til hinanden, for at udnytte fællesskabet og få gode råd og vigtig sparring, men også i rekrutteringssituationer, hvor vi ønsker at opnå det helt rigtige match virksomhed og medarbejder i mellem, vi går højt op i at både kemi, adfærd og motivation passer sammen. På den måde skaber vi det komplette menneske. Et menneske der tager på arbejde med samme høje motivation, som han/hun ved fyraften igen forlader virksomheden med. 

Derudover vægter vi bæredygtighed højt.